Consell de Redacció

Edita Tot Història Associació Cultural – coordinació Gregor Siles. 

Consell de redacció

Mercè Batlle Molina.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Facultat de Dret. Col·legiada a l’Il·lustre Collegi d’Advocats de Barcelona des de l’any 1993.

Felip Belmonte Zamora

Historiador i Arquitecte tècnic. Cap de projectes del districte Sants-Montjuïc. Ajuntament de Barcelona. Membre fundador i de la junta directiva de Tot Història Associació cultural.

Ferran Camps

Llicenciat en Història, Diplomat en Biblioteconomia i Documentació i Llicenciat en Documentació; postgraus en arxivística digital i arquitectura de la informació. Ha dirigit la Biblioteca de la CAMEC i ha fet traduccions i articles sobre temàtica americanista. Actualment treballa a l’ICFO com a documentalista. És també responsable de l’Arxiu Joan Carrera.

Jaume Comas

Actor i historiador, doctor en història per la Universitat de Barcelona. Especialista en història del teatre, ha publicat diversos articles i capítols de llibres.

Júlia Costa i Coderch

Mestra i escriptora. Llicenciada en Humanitats per la UOC. Postgrau en Educació Especial. Membre del Centre d’Estudis CERHISEC. Ha publicat diferents articles sobre temes pedagògics i didàctics. Col·labora en diferents publicacions i activitats entorn de la història, sobre tot relacionada amb el Poble-sec barceloní, Montjuïc i el Paral·lel. També ha publicat poesia i narrativa i manté diferents blogs d’opinió a la xarxa.

Montse Franch

Llicènciada en antropologia i màster en estudis històrics per la Universitat de Barcelona. Directora de la Fundación Intress para la Integración. Postgrau en Tècniques de Lideratge  i màster en Màster Habilitats Socioemocionals i Lideratge per la Universitat Autònoma.

Ricard Paradís

Nascut a Barcelona en 1977. Tècnic en comerç i màrqueting, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i  màster en estudis històrics. Ha participat en la confecció de diferents estudis i publicacions de caràcter històric. Es membre de la junta de Tot Història des  de Panamà a l’Amèrica Llatina.

Gregor Siles

Historiador i DEA en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Membre de Tot Història Associació Cultural i coordinador de la tertúlia d’història grup 99. Professor tutor d’història de la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Membre del consell editor i ex-coeditor de la revista HSE- Social and Education History. Ha estat Investigador en projectes de recerca I+D. Ha publicat diferents articles científics i divulgatius d’història i pedagogia.

Pau Vinyes

Historiador i Màster en Estudis Històrics per la Universitat de Barcelona. Editor de Llop Roig editorial. Membre del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias i de la Junta Directiva de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana. Ha publicat diversos llibres a nivell individual i col·lectiu sobre història local. Ha estat dinamitzador i gestor cultural a l’Ajuntament de Barcelona.